No fa massa vaig tenir la sort de dinar al Restaurant de Can Roca al barri de Taialà a Girona. Tot una experiència en veure que pot donar de sí un menú de 16 euros. El cambrer em va recomanar l’arròs, era dijous, i li vaig fer cas. Tot excel·lent. Però no ens enganyem: a Can Roca no tenen la vareta màgica per oferir duros a quatre pessetes. El que ofereixen és senzill i si vas a menú no es poden fer reserves, cal estar allà a la una, es menja a la part del bar…però molt bé! Al mateix espai del bar, hi havia dinant, com un comensal més, el pare dels germans Roca acompanyat del fill Jordi, el pastisser, la qual cosa em va semblar una prova absoluta d’honestedat professional.
Latest from Gastronomia
Arrel del cicle de conferències en homenatge a Jordi Nadal que van organitzar a l’Ateneu, vaig
El passat 30 d’abril es jubilava en Joan Tord i amb ell acaba la història del
Segons la dita popular “amb pa sobrassada i vi, el fred és bo de sofrir” ,
Acabo de llegir el llibre “Cuina! o Barbàrie” de Maria Nicolau que em va recomanar l’Iu
Fa anys vaig coordinar una tertúlia sobre literatura i economia de la que després en va